Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Praktycznie od samego początku drga mi szyba pasażera....wydaje to strasznie denerwujący dźwięk. Drganie występuje tylko w pewnych położeniach np. kiedy szyba jest zamknięta do końca to drga jak szalona.....wystarczy ją opuścić o milimetr i przestaje. Domyślam się że to coś z uszczelką ale może ktoś już to przerabiał i poradził sobie z tym w jakiś cwany sposób?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 17:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 189 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 05:27
plemaster napisał/a:
Nie na razie nic nie rozkręcałem
no ja bym zaczal od zdjecia boku i popatrzyl co jest grane....a jak masz lewe rece do mechaniki i boisz sie ze cos zepsujesz to popros kogos kto wie do czego sruboktret sluzy[bez urazy]
Miałem tak samo u siebie i jeździłem z tym dopóki szyba nie spadła z prowadnicy... co sie okazało miałem nie dokręcone śruby mocujące szybę do prowadnicy. U was pewnie będzie ten sam problem. Wystarczy ściągnąć tapicerkę drzwi i 2 śruby dokręcić Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum