Postanowiłem zrobić swoje tylne hamulce, żeby się dobrze przygotować do regeneracji zacisków, zajrzałem do nich aby ocenić "straty". Okazało się, że same gumki nie wystarczą, gdyż tłoczki są w opłakanym stanie.
A oto moje pytanie: czy ktoś z Was kupował już zestaw z tłoczkiem (jak tak to gdzie), gdyż ja odwiedziłem już prawie wszystkie motoryzacyjne w swoim mieście i mówią, że do rovera ni ma... rozmiar tłoczka 30mm
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie magik, po prostu szukałem wczoraj bo i moje zaciski nie sa w najlepszym stanie (a to są te same).
Zastanawiam sie czy kupić, bo w sumie mi tylko ręczny troche gorzej działa
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 79 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 22:23
Dzięki za wsparcie i pomoc.
Podzwoniłem jeszcze trochę po motoryzacyjnych i okazało się, że w intercarsie mają i to od ręki 50 PLN (zestaw gumek i tłoczek) taki jak w linku na górze, tyle że bez pasty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum