Wysłany: Wto Sie 11, 2009 12:06 [R75] Drążek kierowniczy
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam. od jakiegos czasu jestem wlascicielem rovera 75. samochod jest naprawde super. jezdzi sie swietnie. niedawno pojawily sie luzy na przekladni kierowniczej a dokladnie na drazku kierowniczym lewym. mam pytanie odnosnie wymiany drazka kierwniczego (nie chodzi o koncowke) poniewaz w sklepie nie ma dostepnosci tej czesci i interesuje mnie czy moge wymienic sam drazek czy musze wymieniac cala przekladnie kierownicza??? prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 25, 2010 14:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 12:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
wleks, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
W 99% aut można wymienić sam drążek wiec i pewnie w R75 mozna ... Popatrz/zadzwoń tutaj: www.tomateam.pl Tomi będzie wiedziała a i byc może bedzie miał takowy na sprzedaż
Rzeczywiście samego drążka nie ma w sprzedaży - Rover nie przewidział jego zużycia - brak nawet w katalogach...
Pozostaje zakup używki, regeneracja lub wymiana całej maglownicy...
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum