wiadomo, że nie ideał.. chodzi o to czy da się jeszcze pojezdzic 2-3 lata, czy nic więcej poza hamulcami nie jest do robienia no i takie podstawowe sprawy, silnik, zawieszenie, skrzynia, czy niem a wycieków itp. i jak blacharka
mam sporo do Szczecina takze buziaki dla kogoś kto sprawdzi... a moze ktoś coś też powie ze zdjec? w kazdym razie dziekuje z góry
Ostatnio zmieniony przez slod Sro Lip 21, 2010 22:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie jestem pewny co to za okolica, ale jak się nie mylę to mam niedaleko. Jutro mogę zadzwonić i ewentualnie rzucić okiem po południu jak się da, ale nie obiecuję.
Na pierwszy rzut oka można powiedzieć, że przednie lampy są nie od kompletu...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
dzieki dzieki dzieki dzieki dzwonilem tak wstepnie sie dowiedziec mowilem ze jestem ze szczecina i powiedzial ze nie ma problemu jutro popoludniu bedzie mozna
niestety mogłem go obejrzeć tylko z zewnątrz, ale po tym już bym się raczej nie odważył jechać po niego na drugi koniec Polski.
oprócz tego co widać- blachy mocno nadgryzione, prawy błotnik przy drzwiach ledwo się trzyma, duża plama rdzy na dachu przy przedniej szybie i jeszcze w paru miejscach spore parchy. Brak plastikowych nadkoli, przedni zderzak porysowany bardziej niż to widać na zdjeciach. Tapicerka poplamiona zakurzona na kilka centymetrów i poodklejana (podsufitka wisi na całej powierzchni) w środku po prostu syf malaria i korniki, jakby przez całe zycie nie był sprzątany No i przednia szyba od ręki do wymiany, bo pęknięta do połowy wysokości po stronie pasażera
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
eh no to WIELKIE DZIEKI ! stracilbym tylko CZAS i PIENIADZE
jeszcze raz dzieki
dzwonilo kilka osob ode mnie i nikomu nie powiedzial ze jest az tak zle... mowil ze normalnie auto wyglada, korozja tylko troszke a o peknietej szybie nie bylo slowa...
ja widzę sporo
pękniętą szybę, masakryczne spasowanie, stan lakieru i ogniska rdzy, nawet po tych zdjęciach widać że to szrot
na + nie umyty silnik
najlepszy jest i tak dodatek na końcu "a jeśli masz stare sprawne auto, lub wraka i niemożesz się go pozbyć wejdz na link strony dostępny poniżej >" no i meeega ort "w kącu"
Witam,
jestem ze szczecina, ja byłem oglądac to auto -wróc <szrot>,jakieś 2 tygodnie 3 tygodnie temu. Jak go zobaczyłem to sie załamałem jak można doprowadzic auto do tego stanu, tu trza jeszcze z 5 koła wyłożyc nie mówiąc juz o silniku który jest dorżnięty do granic możliwości -jechałem nim. Poza tym silnik bierze olej i to ostro - mówił mi o tym sam sprzedawca, skrzynia masakra wszędzie luzy przód przy mocnym hamowaniu stuki ręczny kaput poobijany rdza dookoła , chciał mi oddac za 3 koła hehehe za darmo bym nie brał.
A szyba to sciema bo juz gosciu z nia jezdzi ho ho ho czasu niech nie kłamie dzien po przeglądzie ha ha aha co za masakra i weż tu kup auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum