Wysłany: Czw Lip 01, 2010 16:40 [R25 IDT 2000r.] czujnik przy pedale ham.
Witam. Mój Rover ma dziwną przypadłość. Na postoju obroty kręcą się do konca po ruszeniu i zatrzymaniu juz tylko do 4000tyś. W czasie jazdy zawsze do konca. Przepływomierz jest nowy, czujnik wziosu iglicy tez sprawny. Jedyne co mnie zaciekawilo, to przewody przy czujniku pedału hamulca. Sam czujnik jest 4-pinowy, gniazdo też, ale podłaczone są tylko dw, po przekątnej. Przewód zielono-zółty rozchodzi się później w dwa przewody zielono-żółte, a drugi zlielono-różowy(chyba) w dwa zielono-rózowe. Czy tak w idt jest normalnie? Bo wiele razy było opisywane, ale do SDi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 16:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 07:18
Też mam taki problem i niestety jeszcze go nie rozwiązałem, a przepływomierz mam nowy.. po ponownym podpięciu przepływki mogę go kręcić do końca, po ruszeniu, lub paru przygazowaniach traci i kręci się tylko do 4 tysięcy obrotów.. może w końcu jakiś magik coś na to poradzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum