dobry pomysł , tym razem powinien się sprawdzić bo nie ma ani świąt ani żadnego długiego weekendu andy ostatnio ty rozsyłałeś zaproszenia oile dobrze pamiętam
andy ostatnio ty rozsyłałeś zaproszenia oile dobrze pamiętam
Rozesłałem ich ponad 500!!!Trochę to trwa, ale masz pewność,że ten ktoś otrzyma wiadomość na prywatnego maila.
Ostatnio coś mało Krakusów zgląda na forum
racja małe zainteresowanie jest. Coraz ciężej jest zmontować ekipe na spot można by było nastepny temat załozyć na jakis regionalny zlot małopolski . może wtedy było by większe zainteresowanie. też ciężko powiedzieć
No to mnie niestety ominie. Akurat 4 lipca moja czerwona strzała przybrana kwiatuszkami będzie robić za ślubną limuzynę w Bydgoszczy
Ale pozdrawiam wszystkich roverkowiczów z Krakowa i okolic! Bawcie się dobrze na spocie, bo pogoda ma być!
Niestety dziś i w niedziele wypadło mi coś mega pilnego i nie gwarantuje 100%-owej obecności. Postaram się jednak ze wszystkich sił dotrzeć na tą 17;00.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum