Wysłany: Pią Maj 28, 2010 16:10 [R75] Obudowa/korpus/panel do uszkodzonego kluczyka.
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, kolejny raz mam problem z moim R75 tym razem szukam obudowy/panelu/korpusu
do kluczyka. Uszkodzeniu uległy te gumowe elementy (przyciski) które są w plastikowym czarnym korpusie/panelu/obudowie.
Chce zaznaczyć że kluczyk normalnie działa (zamyka i otwiera) tyle tylko
że wyleciały i zużyły się przyciski jak na zdjęciu które jest w
załączniku.
Pilnie potrzebuje kontaktu do osób, firm, na allegro kogo kolwiek które posiadają albo stary nie uszkodzony kluczyk z dobrym korpusem/panelem albo nową samą obudowe.
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 18:59
Czasem zdarzają się używane całe kluczyki na Allegro.Pewnie sprzedają z rozebranych anglików.Ja trafiłem za 30 zeta,jest co prawda w gorszym stanie niż mój,ale trzymam na ewentualne uszkodzenie oryginału.
ja szukalem dlugo kluczyka na ebay ale drogo strasznie wiec zacząłem szukac na allegro ale tez drogie ok 100zl 150zl wiec szukalem po ludziach co sprzedaja czesci do roverow i napisalem do parunastu sprzedajacych i odezwal sie jeden ktory sprzedal mi praktycznie nowy dobry kluczyk z rovera z roku 2004 za 20zl z przesylka
Jestem poza domem, ale w poniedziałek poszukam, bo miałem przy zakupie 4 kluczyki (2 komplety po 2) w tym 2 nowe Valeo. Belg zmieniał zamek w bagażniku i stąd więcej kluczy. Ja dorobiłem wkładkę w bagażniku do klucza i znów mam wszędzie 1 kluczyk i stare obudowy niepotrzebne. Przekładka bagnetu to prosta mechaniczna robota. Jeśli będę miał gdzieś starą obudowę to i tak tylko jedną, bo w drugiej z gumkami stało się to, co u Ciebie.
Dam Ci znać, bo nie pamiętam sytuacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum