Wysłany: Sob Lip 10, 2010 16:30 [r 25 2005] problem z alarmem/centralnym zamkiem !
Witam ! Mam problem z otwarciem samochodu , tzn . z centralnym zamkiem .Dzieje się coś dziwnego , opisze obserwacje.
Otworzyłem bagażnik z pilota spakowałem zakupy i zamknąłem .Następnie chciałem otworzyć drzwi ale auto nie reagowało . Otworzyłem drzwi od kierowcy za pomocą kluczyka . Chciałem otowrzyć drzwi od pasażera ale rygiel był luźny .Podjęłem kolejna próbę odblokowania drzwi przyciskiem z konsoli śroidkowej ale i ten przycisk nie raegował. Wsadziłem kluczyk w stacyjke spodziewając się że zacznie wyć ale on NIC . Podczas przekręcania kluczyka zaobserwowałem krutkie mignięcie czerwonej diody w zegarach i sygnał dzwiękowy . Odpalilem auto . Wszystko w samochodzie działa poza cenrtanym .
Uprzedze tych co myśleli że bateria w pilocie , po sprawdzeniu okazało się że jest OK . O co chodzi ? PS: Odpiełem klemy żeby może go " zresetować " a i to nie dało żadnego efektu .....
Pilot z 3 przyciskami ( jajko ) .Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 16:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum