_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Kris- bede, bo chce mojej nowej kolezance pokazac spot
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Byłem po meczu... zastałem jeszcze kilka osób w tym nowego kolegę z Rovera 200 1.4 16v nr rej. WGR Musi tu kolega napisać, bo mimo że powiedział, to ja nie pamiętam jakiego ma nicka. Ale miło było poznać.
Zaraz po rozjechaniu się ostatnich spotowiczów, na światłach zobaczyłem macieja, który jak sam określił cyt. "Jeszcze zdążyłem"
Długo się jeszcze spociliście na tym przystanku ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum