Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam czy mógł by mi ktoś krok po kroku podac instrukcje odpowietrzania układu sprzęgła,
z góry dzieki!! a i jeszcze jedno gdzie znajde rave do pobrania na stronach klubowych bo niemoge nic pszukac
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 20, 2011 23:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 15:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rave:
http://www.roverki.pl/ind...owe-do-roverkow
co do odpowietrzania, to tak jak hamulce, tylko jest jeden odpowietrznik, a nie 4.
Zalewasz płynu do max, ktoś wciska sprzęgło, ty odkręcasz odpowietrznik, zakręcasz, ktoś pompuje pedałem, sprawdzasz poziom płynu i tak w kółko, aż odpowietrzysz.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Witam. Mam rave ale po angielsku nic... google tlumacz dziwnie mi tłumaczy. Nie wiem gdzie znajduję się ten odpowietrznik. czy dostanę się do niego bez kanału i da rade przeprowadzić całą operację pod blokiem? jak by był kotoś tak miły i zamieśćił opis jak to zrobić bym był dozgonnie wdzięczny pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum