Witam. Miałem małą stłuczkę w wyniku której musiałem wymienić zderzak na nowy. Kupiłem zderzak przedni z halogenami a w poprzednim ich nie było. Elektryk podpiął mi halogeny do głównej instalacji, ale nie zrobił mi włącznika. Ja zauważyłem że jest taki włącznik po lewej stronie od kierownicy, czy można by było jakoś ten włącznik podpiąć do instalacji żeby mi halogeny działały?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 19:57
Pozostaje Ci chyba allegro, a sprawa z podpięciem, było kilka tematów na forum, podobno banalnie proste, bo instalacja do halogenów jest pociągnięta, powpinanie wtyczek i wpięcie przekaźnika, ale w sprawie szczegółów poszukaj w tematach, na 100% to znajdziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum