skoro to opony to pewnie trzeba wymienić. Podczas jazdy buczeć mogą nie tylko opony i wtedy wymiana nie jest konieczna, może opisz dokładniej sytuację co i jak się dzieje bo może być wydmuchana uszczelka w wydechu i też będzie buczeć, może też być dużo innych przyczyn
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Ale to takie charakterystyczne buczenie nie z winy wydechu bo wydech mam lekko diurawy ale to inny odgłos jak zaczynam jazde to wraz z nabieraną prędkością zaczyna coraz bardziej słychać to wycie mi się zdaje że mam koła do wyważenia a i ma znaczenie że jeżdze na zimówkach? Przypomniałem sobie pewną sytułacje jak jechałem samochodem po leśnym asfalcie to nagle coś zaczeło tak chamsko piszczeć żę masakra ale po kilku km przestało i się nie powtórzyło do tej pory. łożyska do wymiany? ile to kosztuje?
zimówki nie są na takie temperatury, przecież to miękka mieszanka, jakbyś zmienił opony na letnie we właściwym czasie to nie musiałbyś zakładać tego tematu
Założyłem bo mi się zdaje że coś złego stało się z kołami bo raz mi się klocek zablokował i rozgrzał tarcze do czerwoności potem łożyska zaczęły piszczeć. To nie moja wina że jak kupiłem samochód to właściciel dał mi opony letnie w naprawdę tak dobrym stanie że bałbym się je założyć niby wszystko w porządku a z jednej strony tak zjechane że aż zbrojenie było widać mi się zdaje żę to może być też wina wywarzenia felg?
mi się zdaje żę to może być też wina wywarzenia felg?
również braku zbieżności.
ja bym sprawdził tarcze czy nie są też trochę wygięte bo po takim grzaniu lubią potem bić.
Zainwestuj w opony, wyważ felgi, a jak odczujesz potrzebę to zrób zbieżność
problem powinien zniknąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum