Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:58 [R220] Różnica pomierzy silnikiem SD a SDI
Witam, mam taki problem iz zatarlem silnik w R200 dokladnie 220 SD i mam do kupienia silnik z tym ze nie wiem czy to od wersji SDi czy SD. Moje pytanie brzmi czy te silniki roznia sie same w sobie czy np silnik od SDI bedzie do SD pasowac, wiem ze SDI ma inna pompe i intercooler ale czy same gole silniki bez osprzetu roznia sie, czy np moja pompa bedzie pasowac do silnika z zalozenia wyzsza moca. zalezy mi na szybkiej odpowiedzi z gory dziekuje.
Mozliwe ze temat powtarza sie ale jak zaczalem wyszukiwac SDI i SD to wyskakiwalo mi ponak 1k tematow wiec zrezygnowalem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No popatrz, jak niedawno zadałem podobne pytanie to nie było odp jednoznacznej ale nie ważne. Możesz w ciemno brać silnik SDI i zakładać osprzęt od SD, jestem świerzo po takim przeszczepie i silniczek pracueje miodzio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum