Wysłany: Czw Lip 29, 2010 17:02 [r214 si 97r 3d ]sklad kompletny rozrzadu? co potrzebuje..
witam jescze jedno pytanie jaki rozrzad bo chce kupic z allegro i mnie taniej wyniesie niz zaklad by sobie sam kupil ,chodze po tym allegro i nie wiem http://moto.allegro.pl/it..._4_8v_75km.html czy kupic osobno rozrzad a osobno pompe ? jak polecacie
_________________ sew
Ostatnio zmieniony przez sew87 Pią Lip 30, 2010 22:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 17:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zakład na pewno kupi te częsci taniej, ale dla klienta cena jest wyższa, bo i na częsciach też coś zarabiają (30-50%). Nie zdziw się jak cię policzą więcej jak przywieziesz swoje części.
Co do tego zestawu to myślę, ze jest OK. Jedynie do pompy wody można się doczepić.
wlasnie nie wiem jak taniej wyjdzie gdzies dzownilem dzis to za sama robocizne chcieli 250 zl az mnie zamorowalo a wiem ze w niektorych zakladach biroa od 120 do 150 gora i mam dylemat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum