Wysłany: Sro Sie 04, 2010 18:29 [r200] Problem z waHaczem
Szanowni Klubowicze, pojawił mi się taki problem. Chciałem dzisiaj wymienić wachacz w moim roverku (pękła guma na sworzniu). Wszystkie śruby odkręcone no i zostało wybić tam gdzie siedzi ten sworzeń i tu pojawił się problem z ponad godzinę próbowałem go wybić i nie mogę, próbowałem młotkiem, podważyć rurką i nic. Na samym początku tylko trochę poszedł ale stanął i nie chce iść. I tutaj pytanie możecie mi jakoś pomóc radą jak go wybić? Może ktoś ma sprawdzony sposób ? Przesyłam foto jak to teraz wygląda.
_________________ Jak pomógł to pomógł
Ostatnio zmieniony przez Paul Sro Sie 04, 2010 22:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzisiaj już poradziłem sobie z wymianą, ale pojawił się problem taki teraz ze żeby jechać prosto to muszę mieć lekko skierowaną kierownicę w prawo. Teraz powinienem jechać ustawić zbieżność ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum