Wysłany: Nie Cze 05, 2011 10:03 [R75] Ułamana śruba odpowietrzania na weżu chłodnicy
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Gdzie mozna zdobyć lub od czego przypasować plastikową śrubę na weżu odpowietrzania. w tej chwili cześć gwintu tkwi nadal w zaworze (jakoś trzeba będzie go wydobyc) i wycieka mi płyn. Dziekuje za ewentualna podpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 05, 2011 12:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 10:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
miałem to samo, ułamaną część wykręciłem lutownicą - rozgrzałem ją, wsadziłęm w ułamany fragment, wyłączłem i wykręicłem jak srubokretem zamiast plastiku zalozylem metalowa srubke i jest elegancko, to jakis typowy gwint byl, bez problemu dobierzesz srubke jak wyjmiesz ten ulamany fragment
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum