Wysłany: Wto Maj 18, 2010 23:11 [R75] Zmieniarka - jak zamontować zmieniarke CD Kenwood
Witam,
kupiłem niedawno do swojego Roverka zmieniarke marki Kenwood z kablem zakończonym okrągłą wtyczką. W aucie mam radio Philipsa oryginalne typ Harmony. Nie wiem ktoredy mam podpiąć zmieniarke, chcialem ja zamontować w schowku bo w bagazniku nie widze miejsca na podlaczenie. Czy ma ktos kawałek instrukcji lub jakiegoś schematu gdzie powinno się podłaczyc kabel od zmieniarki ? Nigdzie luznej wtyczki lub wejscia okraglego nie widze aby sprzet podlaczyc. Rozebrałem kawałek kokpitu tzn. wyjałem cały schowek, radio......prosze o wsparcie.
[ Dodano: Sro Maj 19, 2010 00:11 ]
Udało mi się zlokalizować wejscie do radia - wtyczka prostokatna z 10 PINowa, natomiast wtyczka z kablem od zmieniarki jest okrągła i ma 13 PINow. Czy ktos wie gdzie moge znalezc taka przejsciowke ?
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Cze 15, 2011 14:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum