Wysłany: Wto Sie 17, 2010 13:42 [R75 Tourer] Wypełnienie bagażnika - pokrywa koła zapasowego
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
czy zdjęcie z załącznika pokazuje element który mieści się miedzy kołem a "podłogą" bagażnika ?
czy ma ktos takie coś do sprzedania - jakie ceny orinetcyjne sa za to ?
czy ta ze zdjecia to kombi czy sedan ?
wiem że mi czegoś brakuje - ale nie wiem jak to powinno wygladac
ja mam w kole taki styropian w którym siedzi podnośnik i klucze - czy jak przyjdza ta "wykładzina" to styropian mam wywalić - może ktoś ma foto jak to powinno wygladac ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 13:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pierwszy raz takie coś widzę, ale może ta wkładkę stosuje się jak ma się dojazdówkę a nie pełnowymiarowy zapas??
U mnie nie ma dodatkowych elementów między podłogą a zapasem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum