Wysłany: Czw Sie 19, 2010 10:49 [R 45 2.0 IDT 2001r] Łożysko wysprzęglik! Ile naprawa?
Witam! Potrzebuje szybkiej pomocy! Tydzień temu rozwaliło mi się sprzęgło, oddałem do mechanika przy mnie stwierdził że to tarcza łożyska !Zadzwonił do mnie że zrobione i że samo łożysko kosztowało 750zl - co mnie przeraziło troch po czym powiedział że poszedł jeszcze wysprzęglik i że nowy kosztuje 900zł , szukałem wysprzęglika na all... ale tam nie ma takich ogromnych cen - Panowie proszę o szybką poradę : ile to powinno kosztować? ile sami zapłaciliście za podobna naprawę ? i jeśli macie jakieś namiary na ten wysprzęglik -prosiłbym o jakieś linki !
Ostatnio zmieniony przez kryspin69 Czw Sie 19, 2010 11:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 10:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok czyli pozostaje mi szukać zamiennika lub używki - a jeśli chodzi o zamienniki ? Jakaś znośna alternatywa Panowie dla oryginalnego wyszprzęglika za 900zl ? na alll ciężko coś znaleźć !
Dzięki Mirwin! Teraz jeszcze doszukałem się firmy LUK i podobno od freelandera pasuje tez cały wysprzeglik (koszt 230zL) i jest trwalszy ponieważ ma metalowe rurki a nie plastikowe jak to jest w oryginałach - jedyny minus to że rurka jest o 1cm za długa i trzeba przykombinować naginając ja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum