Tomasz Adamek vs Michael Grant, to może być ciekawy pojedynek, walka odbędzie się dzisiaj w Newark (Prudential Center) planowana jest na godz. 4.30 polskiego czasu. Transmisja na antenie Polsatu i Polsatu Sport.
Michael Grant (ur. 4 sierpnia 1972), praworęczny, wzrost 201 cm, 118.4 kg, liczba walk – 49 (wygranych 46, KO – 34).
Tomasz Adamek (ur. 1 grudnia 1976r.), praworęczny, wzrost 189 cm, 98.4 kg, liczba walk – 42 (wygranych 41, KO – 27).
Niestety nie mam Polsatu, bo mam "n"-kę i będę musiał się zadowolić transmisją online w internecie.
tronsek, o gustach się nie dyskutuje , trzymam za Adamka bo to dobro narodowe . PS chciałem jeszcze dodać opcję, Grant ucieka z ringu , ciekawe jakby wyglądały głosy .
[ Dodano: Nie Sie 22, 2010 06:43 ]
Dawid pokonał Goliata, ciężko było, piękna walka nasz mistrz pokazał serce do walki, chociaż na braci Kliczko jeszcze za wcześnie, mimo wszystko możemy a nawet powinniśmy być dumni z Tomka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum