Wysłany: Pią Sie 20, 2010 21:04 Rozporka tylna Rover 200 RF - zamiennik Plug & Play ?
Kupilem wlasnie rozporke kielichow na przod OMP .
I skoro zaloze na przod to pomyslalem tez o tyle .... Zna ktos moze jakas roporke ( gotowca )
z innego auta ktory bez wielkich przerobek pasowalby na tyl . Jakies pomysly .Lub moze ktos juz cos takiego przerabial ....
Ja nie mam, ale rozmiarem to chyba najbardziej będzie honda civic podchodziła. Chcesz kupic regulowana czy sztywna? Jesli sztywna, to nie oplaca sie nawet kasy wydawac bo sam zrobisz za grosze.
Tez myslalem nad tylem, ale czasami musze suba przesunac na siedzenia i to by mi raczej przeszkadzalo. Bardziej juz bym sie sklanial do zrobienia dolnej na przod, tylko ze tam nie ma miejsca. Jedyna opcja to obnizyc ja ponizej wydechu, ale nawet nie chce myslec co by bylo gdybym zaczepil za cos
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum