Wysłany: Pon Sie 16, 2010 19:02
Ten crash test Reno vs Volvo to troche nie ten teges - Reno to nowsza konstrukcja, natomiast te Volvo swoje lata już ma, więc nie wiem co o tym myśleć.
heya co do tej 600-tki to mój znajomy brał udział w tym wypadku... na szczęście. Jechał oplem astra zaraz za tirem i nic im sie nie stało, bo kobieta dodatkowo cieżarna z bliźniakami jest a auto do kasacji bo wjechali w naczepę
To 400 ma chyba nieco lepszy wynik o ile pamietam. Trzy lub prawie 3 gwiazdki.
W tym wypadku żadne gwiazdki by raczej nie pomogły.
Zderzenie było z Renault Magnum.
No a 25-ka miała 3 gwiazdki też, ale jak ktoś napisał marne szanse miała by jakakolwiek osobówka w zderzeniu z ciężarówką... Ostatnio gdzieś był artykuł o wypadku volvo z tirem - patrząc na zdjęcia nie byłem w stanie nawet zgadywać co to za model, nawet czy to kombi czy sedan trudno było rozsądzić... a przecież wszyscy kojarzą tą firmę z bezpieczeństwem.
[ Dodano: Pią Sie 20, 2010 14:03 ] seyfer, całe szczęście że chociaż im się nic nie stało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum