Jak niektórzy wiedzą po sprzedaży R siedzę trochę na forum FSO i buduję powoli swojego Potworka. Dzisiaj przeglądając tematy prawie padłem na glebę gdy: http://www.fsoptk.pl/foru...ghlight=#426449
Coś Wam to przypomina?
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czemu? Przecie z to ten sam człowiek... Kopiował swoje posty przecież. Mi chodziło o wspomnienie jak to było za pięknych czasów Oprawcy na TYM forum gdy niemal co dzień był elaborat na temat HGF i jacy to źli mechanicy w tym kraju.
Jugol, temat nazywa się daje vu bo chyba nie tylko ja je doświadczyłem gdy zobaczyłem wypracowania na temat HGF na kolejnym forum pisane przez Oprawcę
Nie ma tam żadnego kopiowania ode mnie. Śmialiśmy się przecież kiedyś że na Roverkach powinna być opcja wklejająca automatycznie wypracowanie Oprawcy do każdego tematu zawierającego słowa o uszczelce głowicy Nie pamiętasz już starych dobrych czasów?
....może ktoś po prostu ma klekota i do tematów o HGF nie zaglądał Osobę z forum kojarzę ale tak jak Jugol jego elaboratów na temat HGF nie czytałem bo i po co jak mam diesla
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
kasjopea, bajarz nie bajarz, nie znam go, ale czasami nawet przykro jest czytać takie tematy... kolega oprawca źle zrobił wiadomo, ale takich rzeczy nie opisuje się publicznie, bo jest to ośmieszanie...
Tym bardziej nie rozumiesz. Przecież nic złego nie zrobił. I nikt go tu nie ośmiesza. Zukowaty, zwyczajnie wspomniał okres, kiedy kolega oprawca pisał takie "prace magisterskie" w każdym temacie o uszczelce głowicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum