Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Moze ktos podpowiedziec jakie łożyska powinienem kupic do swojej 600-tki?? Musze niestety powymieniac a internet jest przesiakniety roznymi rodzajami i nie chce popełnic gafy. Jakiś numer czy cokolwiek coby mnie naprowadzilo na nie. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 22, 2011 23:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 07:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja miałem założone te z 1 linku i nie było z nimi żadnego problemu i jak bym miał kupić znowu też bym je wziął takie jest moje zdanie a szkoły są różne
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum