Witam mam problem z nawiewem strasznie glosny jest czy to normalne w roverach? Czy ktos mial podobny problem ? 2 bieg jest jeszcze ok ale 3/4 furczy jak dzik .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 15:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 06:20
Dokładnie tam. Warto wyjąć schowek - jest wtedy lepszy dostęp do wentylatora. Trzeba wykręcić od spodu 3 śrubki i odłączyć wtyk z zasilaniem - wentylator wychodzi bez problemu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 258 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 07:16
darek_wp napisał/a:
Dokładnie tam. Warto wyjąć schowek - jest wtedy lepszy dostęp do wentylatora.
Nawet nie ma potrzeby. Jeżeli położysz się na plecach dostęp do 3 śrub wentyla jest wystarczający. Przerobiłem to ostatnio w 400ce. Bardziej umordowała mnie jazda z odpięciem tej kostki z przewodami. Walczyłem z 15 min . I jak wyżej. Dmuchawy tarabaniły na 2 biegu. Liście z wentylatora w kibel i jest idealnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum