Wysłany: Sob Sie 28, 2010 15:14 Witam wszystkich posiadaczy roverków
Witam wszystkich forumowiczów ,mam na imię Przemek i właśnie zakupiłem Rovera 75 silnik 2,5l w automacie , mieszkam w Olsztynie ale od roku zamieszkuje w Monachium . Na razie jeszcze wszystkiego w samochodzie nie rozgryzłem bo jest tego tyle że z tydzień będę nad nim pracował ale chciałbym żeby ni ktoś pomógł z nawigacją ja mam taką dużą razem z radiem i tunerem TV na forum wyczytałem że jest potrzebna płytka z mapami i właśnie o ta płytke mi chodzi bo te linki z rapida nie działają .nie wiem czy są mapy europy czy trzeba dwie płyty jedna z mapą Polski a druga Niemiec. Za ewentualną pomoc z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 15:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
słuszny motor wybrałeś, będziesz zadowolony co do map to skontaktuj się z userem, który pisał w temacie o nawigacji i mapach do niej, na pewno pomoże powodzenia!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum