Witam. Nie wiem czy należy się martwić?! Ostatnio po dłuższej trasie jak już praktycznie kończyłem jazdę na zakręcie przy redukcji biegów z 4 na 3 zgasło mi auto ?:/ czy należy się tym martwic?
nie chcę aby przy następnej długiej trasie coś się stało z Roverkiem
Wczoraj zaobserwowałem skoki obrotów nawet przy wciśnięciu sprzęgła obroty sięgały 3tys obr. ?!!! następnie wszystko jest w normie. Czasem dziwnie mi szarpie autem przy ruszaniu i zmianie biegów? Kable miałem wymieniane niedawno
Ostatnio zmieniony przez china22 Wto Wrz 07, 2010 09:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zdjęcia przedstawiają lokalizację krokowca oraz jego stan przed i po czyszczeniu. Silnik czyścisz w ropie lub benzynie (opisy są gdzieś na forum, poszukaj).
jak ktos bedzie potrzebował kiedys wiedziec to jest to u mnie srubokręt TORX 20 zaraz ide montowac zobaczymy czy cos da to czyszczenie
a więc tak po zamontowaniu silniczka z powrotem auto ładnie wchodzi na obroty i ładnie z nich schodzi pojezdziłem z pare km i na biegu jałowym auto tez trzyma obroty zobaczymy jak bedzie na dłuszej trasie Dzieki wszystkim za Pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum