Witam dzisiaj na przeglądzie wyszło nie mam swiateł STOP. Bezpiecznik dobry, żarówki też. Dodam ze nie działają stopy w lampach oraz trzecie w lotce. Jakieś pomysły?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 13:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wtedy nie byłoby tylko 3-go światła (jak bezpiecznik cały) i inne cuda by się działy
Obstawiam 'automat', czyli włącznik stopu (przy pedale hamulca). Padł albo 'się' odłączył, ew. przerwany przewód od niego.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 13:47
szoso420 napisał/a:
i tak sobie jeździłeś bez stopu?
no ja jak sobie kupiłem R to wracałem 250km bez stopu, większość autostrada 140-170km/h- cześć w dużej mgle - bardzo się stresowałem... sorki za offtop
Wtedy nie byłoby tylko 3-go światła (jak bezpiecznik cały) i inne cuda by się działy
Obstawiam 'automat', czyli włącznik stopu (przy pedale hamulca). Padł albo 'się' odłączył, ew. przerwany przewód od niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum