_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
TheArt, z Laguny, spróbuj poszukać np. podkładki od Leona Cupry R , można spróbować dopasować którąś od np. Hondy Civic 5d 1,8VTi lub Civa 6 generacji jest kilka modeli.
Właśnie pytałem kiedys o to widze tutaj jesteście zorientowani, a od czego dokładka mi dopasuje do okrąglaka 96<?? bo nie moge się dowiedzieć co by mi podpasowało
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 12:08 Re: [R200 1.6 96]Dokładka przedniego zderzaka
Gonia napisał/a:
Z Laguny pasuje do zwykłego kanciaka, do Coupe raczej nie bardzo.
Dokładnie, Camaro17 i Sknero zwróćcie uwagę, że zderzak w coupe jest całkiem inny i raczej żadna dokładka nie będzie pasowała bo środkowa część (wlot) wysunięta jest do przodu i raczej dziwnie by taka kombinacja wyglądała. W HB i cabrio natomiast dokładka z laguny pierwszej generacji pasuje do kształtu zderzaka niemal idealnie...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
NIe ma bata, żeby coś takiego przeszło... tak jak Pływak zauważył coupetka ma wlot do chłodnicy wysunięty do przodu i trzeba byłoby wyginać dokładkę w dziwne esy floresy...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Co Wy się tak na tą lagunę uparliście? Zobacz Markzo jak wygląda zderzak w RF i jak jest wyprofilowany nie ma opcji żeby pasowała chyba żeby ją trochę poprzycinać
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Obadałem temat do okrąglaka i zapewne ZR'a bo profil zderzaka taki sam podchodzi od laguny I ale w niej różne wersje dokładki były, z dziurami dzielonymi z całymi i bez dziur ta ostatnia jakoś najbardziej mi się widzi no i oczywiście taka bardziej hokejowa (mniej okrągła) podchodzi od Cupry własnie ale przez miesiąc przeglądając allegro takiej nie trafiłem, trzema mieć luck żeby ją trafić albo kupić może jakiś chiński zamiennik z plastyku po lalkach, tyle że taka wiem z doświadczenia raz lekko przychaczona i połowa jej ucieka
po małej przeróbce pewnie podejdzie ale właśnie o takich chińskich pisałem, raz nią zaczepisz nawet lekko i po niej, oryginalna używana najlepsza jak byś trafił z rozbiórki bo jest z innego plastyku i jak trzeba to się odegnie a ta pęka odrazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum