Przysiągłbym, że prawa przednia lampa jest trochę wyżej niż lewa, poza tym nie ma prawej zaślepki halogenu. Z tyłu jakoś zderzak z lewej strony jest w łuk wygięty i brakuje jednej spinki w zderzaku po lewej. Kierownica po lewej wygląda jakby ktoś miał papier ścierny na dłoniach. Kurde, kierowca był mańkutem czy jak? . Silnik wygląda na pierwszy rzut ok, tylko spod pokrywy zaworów coś się lekko sączy. Ciekawe co za wynalazek był koło regulacji świateł I ciekawe czemu na zimówkach stoi....czyżby dłuuugo już stał ?
Nie zdziwiłaby się jeśli auto od zimy tam stoi, oglądałam kiedyś jedną 25 niby wszystko fajnie ale potem znalazłam ogłoszenia na innym portalu i się okazało że auto wystawione 6 m-c temu, całe szczęście że go nie wzięłam.
Auto komisy omijam szerokim łukiem, chyba że sprowadzają na zamówienie.
na opony bym nie patrzył bo potrafią zmieniać je wedle uznania, lubią sprzedawać letnie opony osobno a auto puszczać na zimówkach lub odwrotnie, już się z tym spotkałem, auto świeżo sprowadzone z Niemiec w środku lata na zimówkach, letnie pewnie poszły do kogoś innego lub na inne auto w komisie je wsadzili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum