Na spocie w dniu 3-10-2010 będziemy się bawili na polu do Paintballa. W związku z tym potrzeba min 12 osób-będzie jeszcze kilku naszych znajomych nie posiadających Roverków, bo z aktywnością forumowiczów bywa różnie O pogode się nie trzeba martwic bo są tam dość duże bunkry.
Miejsce: Poznań – Forty Debiec
Czas:16:00
Data 03-10-2010
Cena 49zł
W cenie jest cały niezbędny sprzęt +300 kulek.
Zapisy do jutra do 13:00-jest to oferta promocyjna ważna tylko do jutra.
Byłem pierwszy raz na paintballu tydzień temu, właśnie na forcie na dębcu i szczerze to drugi raz tam bym się nie wybrał. Więc tak, zabawa generalnie jest przednia, ale byliśmy w drużynach po 15 osób i poprzez taką ilość graczy nie było mozliwości kombinowania. Dochodziło się do pewnego miejsca, za jakąś dekte i można było tylko czekać aż przeciwnik się wychyli bo inaczej samemu się dostawało. Dodatkowo teren bardzo zakrzaczony co mocno przeszkadza. Wyślizgane stromizny też nie sprzyjały poruszaniu się po terenie.
Co do terminu 3/10 to ja standardowo jak coś się dzieje jestem w pracy. Zmiana 8-20 więc odpadam.
[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 12:57 ]
może jeszcze mała rada, zabierzcie jakieś rękawiczki, chociaż by takie ogrodnicze i buty najlepiej nie adidasy z płaską podeszwą, bo będziecie się mocno ślizgać
[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 12:58 ]
cena atrakcyjna
Dochodziło się do pewnego miejsca, za jakąś dekte i można było tylko czekać aż przeciwnik się wychyli bo inaczej samemu się dostawało.
No to zależy od podejścia graczy, każdy może sie gdzieś zaszyć i czekać, aż ktoś inny wyjdzie, ale to nie o to chodzi żeby cała zabawe spędzić w jakimś dołku z woda
Nastąpiła zmiana godziny, teraz spotykamy sie na 17, ale warto być wcześniej.
Z oferty promocyjnej mogło skorzytać 20 osób a juz mamy 21.
Kolejne osoby mogą sie dopisywać ale cena już bedzie wg standardowego cennika.
Tak spoko jestes wliczony. Natomias znów zmienili nam godzię tym razem na 16,00.
Bo mówią ze sie nie wyrobimy z przebieraniem itp do zmroku.
Ale 16:00 to tez dobra godzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum