Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 14:29 Ankieta dotycząca bicia rekordu Guinessa
Witam.
Moja ankieta ma na celu,rozeznanie się w realnych szansach klubu ROVERki.pl na pobicie rekordu w ilości aut jednej marki w jednym miejscu.
Po zakończeniu ankiety,jeżeli wyniki okażą się na tyle pozytywne,aby kontynuować sprawę będzie kolejna ankieta z wyborem miejsca.Za udział i szczere odpowiedzi wielkie dzięki.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 14:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wydaje mi się że taka ankieta nie odda prawdziwych możliwości klubu. Myśle że dobrym pomysłem byłoby puszczenie maila przez adminów do wszystkich użytkowników z informacją co gdzie i kiedy i wtedy o rekord można by być spokojnym. Ale wszystko musiałoby być dograne.
Podobna akcja w przypadku głosowania na najlepszy klub dała rewelacyjne wyniki.
Na pewno tam poszły ostre ogłoszenia.
Ankieta nic tu nie da . azer, ma racje trzeba by rozesłać maile !
wtedy ludzie również przypomnieli by sobie o forum.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
przemas280283 [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 10:38
powoli najpierw trzeba zaczac od nas a potem uderzyc do innych.maile to dobry pomysl i napewno bedzie wykorzystany.
Głos oddany,
Sądzę jednak, że w tej ankiecie będzie większość głosów na tak, więc będzie się liczyła tu przede wszystkim ilość zainteresowanych miłośników.
Coś czuję, że osoby niezainteresowane paradą i rekordem nie zagłosują na NIE, tylko w ogóle nie oddadzą głosu.
Mailing do forumowiczów może dać lepszy efekt, ale zawsze warto sprawdzić ilość zainteresowanych.
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum