Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 16:04 [R200 1.48v ]siadł prosze o pomoc!!! pilne
witam mam roverka 200 z silnikiem 14 8v silnik siadl i nawet przestał krecic najprawdopodobnie imo i mam pytanie jaki silnik mugłbym włozyc zamiast niego czy jest jakas 1.4 16v lub mocniejszy by włozyc bez zadnego problemu bez rozkopywania wiazki wnetrza itd prosze o pomoc jest to dla mnie plna sprawa iz auto mi potrzebne dlatego ze mam dziecko i zawsze samochód jest przydatny moje gg 4839438 lub mail seba8700@gmail.com
za jaką kolwiek pomoc bardzo dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Paź 26, 2010 10:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 16:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie silnik tez padł woda do silnika poszła a w zbiorniczku wyruwnawczym mam olej i z tej okazji bym włozył troszke mocniejszy jak jest mozliwosc bez przerabiania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum