Wysłany: Sro Paź 06, 2010 21:49 Wrocław - 10 Października. (Co z dużym spotem 16-17 paź) ?
No to lecimy dalej. Niedziela, 10 Października tam gdzie zawsze
1. kzrr
2. ?
ps: Na ostatnim ogólnopolskim było coś mówione (tzn ja nie znam tematu tylko został o tym poinformowany) ze 16-17 ma być u nas coś większego Jak ktoś z zainteresowanych czytałbym ten wątek to wypowiedzcie się czy rzeczywiście coś robimy czy średnio
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 21:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ahoi,
Jak mnie na uczelni nie zatrzymają jutro za długo to się pokarzę, najwcześniej będę po 19. Szukać Was przy stole konferencyjnym jak zwykle?
A tak z góry i z przykrością muszę stwierdzić, że za tydzień znowu się nie pojawię; poprawiny prywatne wesela z zeszłego tygodnia robimy (para młoda, Lepsze Ja i ja).
Mówiłem na spocie, że znajdę i znalazłem. Reportaż o człowieku, który stracił obie ręce i jeździ odpowiednio przystosowanym samochodem (fragment dotyczący samochodu od 1:40 do 2:00) http://www.youtube.com/watch?v=cCNDjYNIX60 . Polecam oglądnąć cały film. Przy okazji podziękowania dla wszystkich za spota:).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum