Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 09:38 [Rover 200 1.4 8v] Problem z pompą wody
Witam. Ostatnio przymierzałem się do wymiany rozrządu do swojego roverka i zamówiłem części. Gdy przesyłka doszła ku mojemu zaskoczeniu pompa wody wyglądała jak na zdjęciu. "Łapki" wirnika pompy są dziwnie zeszlifowane i mają dziwne wyżłobienie... Proszę o pomoc czy tak powinno być czy to wada fabryczna? Bo moim zdaniem coś jest nie tak..
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 113 Skąd: kielce
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 15:35 Re: [Rover 200 1.4 8v] Problem z pompą wody
michfra88 napisał/a:
Witam. Ostatnio przymierzałem się do wymiany rozrządu do swojego roverka i zamówiłem części. Gdy przesyłka doszła ku mojemu zaskoczeniu pompa wody wyglądała jak na zdjęciu. "Łapki" wirnika pompy są dziwnie zeszlifowane i mają dziwne wyżłobienie... Proszę o pomoc czy tak powinno być czy to wada fabryczna? Bo moim zdaniem coś jest nie tak..
u mnie wyglada identycznia jak ta na zdjęciu! wiec chyba jest ok!pewnie zalezy od producenta zamienników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum