Kamerę i aparat mogę wziąć. Próbowałem coś zmontować na szybko, ale nie mam czasu ostatnio brać się za takie rzeczy. Nakręcić materiał można, czemu nie
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Podobno apples ma przyjechać na naszego spota. Z powodu napiętego grafika, będzie od 19:30 do 22:00. Potem musi wracać i to... od razu do pracy.
apples uruchomił nowy projekt. Wydrukował i oprawił w formacie książki cały Work Shop Manual. Za jedyne 11 zł każdy może go nabyć. Adresowany jest do posiadaczy R200/25, R400/45 oraz R75, a także ich odpowiedników w MG.
Po za tym jest to niepowtarzalna okazja, żeby poznać osobiście naszego sławnego kolegę z forum. Nieoficjalnie mówi się w kuluarach forum, że przyjechał specjalnie po:
nowe naklejki pod tablice i nowe breloczki.
Do zobaczenia.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Podobno apples ma przyjechać na naszego spota. Z powodu napiętego grafika, będzie od 19:30 do 22:00. Potem musi wracać i to... od razu do pracy.
Czyżbyś miał dobre układy w CBA i ABW Podobno mnie nie podsłuchują.
MaReK napisał/a:
apples uruchomił nowy projekt. Wydrukował i oprawił w formacie książki cały Work Shop Manual. Za jedyne 11 zł każdy może go nabyć. Adresowany jest do posiadaczy R200/25, R400/45 oraz R75, a także ich odpowiedników w MG.
Po za tym jest to niepowtarzalna okazja, żeby poznać osobiście naszego sławnego kolegę z forum. Nieoficjalnie mówi się w kuluarach forum, że przyjechał specjalnie po:
nowe naklejki pod tablice i nowe breloczki.
Zapomniałeś jeszcze dodać że miałem przywieść gotowy projekt kalendarza Klubowego na 2011r.
Mam nadzieję że spot się udał bez obecności mojej osoby i frekwencję mieliście duża jak zawsze. Chyba nikt się nie wykruszył z tego powodu że miałem przyjechać. .
No i ja sie tym razem pojawilem, jak zawsze mozna bylo czuc ciepla atmosfere spotowa
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum