Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 09:46 [R400 '96] Problem z pilotami immo
Witam
Od jakiegoś czasu mam problem z pilotami immo a mam 3 sztuki, czasami dopiero za którymś razem po naciśnięciu zamykają auto. Baterie są zmienione, luty mocowania baterii też poprawione, wątpię żeby to była wina pilotów bo tak nagle nie zaczęły by świrować wszystkie trzy.
Po odpięciu aku tylko jednym pilotem mogę zrobić synchronizację, a 2 piloty działają dopiero po synchronizacji, dziwne to wszystko, coś się pierniczy tylko co? centralka?
Tematów o immo jest sporo ale nie doszukałem się takiego samego problemu
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 09:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 11:33
myśle że czas by naprawić centralkę i ocenić w jakim stanie są piloty , baterie jak piloty nadawają .Ja już nie raz robiłem immobilisery w roverach przeważnie proponuje klientą rostanie się z immobiliserem i pozostawienie tych pilotów tylko do sterowania zamkiem
przeważnie proponuje klientą rostanie się z immobiliserem i pozostawienie tych pilotów tylko do sterowania zamkiem
To akurat nie jest chyba najrozsądniejsze ...
Jeżeli immo da się naprawić, to głupotą byłoby wycinanie go "bo tak". To jest całkiem przyzwoite zabezpieczenie auta
szoso420, w sumie to chyba jednak będzie coś z centralką. Zapomniałam niestety, że u nas dwa razy coś się działo. Z tym, że objawy podobne jak u Ciebie same przeszły i do tej pory nie wiemy co się działo. Podejrzewałam krańcówkę w bagażniku, ale jak mówię "samo się naprawiło", więc nie wnikałam dalej.
A jak master padł to pilot zamykał wszystkie drzwi oprócz tych kierowcy. Więc to raczej nie to będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum