Wysłany: Wto Paź 12, 2010 14:17 [R25 1.4Si 2000r] Ruzrusznik kręci auto nie pali ;/
Witam
Wczoraj wieczorkiem jeździłem autem i wszystko było w jak najlepszym porządku palił od kopa, dzis rano próbuje odpalić i ruzrusznik kręci a auto nie pali co to za przyczyna spotkał się z nią ktoś ?
Pozdrawiam
Maciek
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kolego... pompka paliwowa ta z przodu - sprawdź czy pompuje gdy przełączysz stacyjkę...
jeśli nie, to ją rozłącz, przeczysz kostkę, przedmuchaj, wsadź i spróbuj ponownie...
miałem ten problem u mnie, kręciłem i kręciiiiłem dłuuugi czas, aż wpadłem na pomysł i po prostu popukałem po pompce - i poszło
przeczyściłem styki, i do dziś bez problemu
_________________ ROVER 75 2.0CDT - 115HP remaped to 163HP MAX PERFORMANCE!!
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 20:04
instpud napisał/a:
kolego... pompka paliwowa ta z przodu - sprawdź czy pompuje gdy przełączysz stacyjkę...
jeśli nie, to ją rozłącz, przeczysz kostkę, przedmuchaj, wsadź i spróbuj ponownie...
Silniki benzynowe mają tylko jedną pompkę paliwa i znajduje się ona w baku.
instpud napisał/a:
miałem ten problem u mnie, kręciłem i kręciiiiłem dłuuugi czas, aż wpadłem na pomysł i po prostu popukałem po pompce - i poszło
przeczyściłem styki, i do dziś bez problemu
j.w.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 22:20
Mialem podobnie. U mnie umarl komputer. Masz swietnego specjaliste pod nosem bo widze, ze tez krk - Pawla Midowicza na Klinach - polecam - oszczedzisz sobie zbednych poszukiwan i nerwow. Kazda z podanych przyczyn przez przedmowcow jest prawdopdobna ale po co szukac na oslep. Byc moze to zupelnie cos innego. Diagnoza netowa = mission imposible w tym przypadku. Pozdr!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum