Wysłany: Pon Lut 20, 2012 21:44 [R75] Tylna kanapa - problem z domykaniem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam mam problem nie moge domknac tylnej kanapy i oparcia niewiem co jest grane, poprostu nie chce zaskoczyc na te guziki dwa mam skure w R jak by ktos pytal. Szukajka nie pomogla i inny post na temat nie otwarcia sie kanapy.
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Mar 02, 2012 09:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 21:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gratuluję, jestem z Ciebie dumny
z tym niedomyskaniem się kanapy jest tak, ze musisz ją dobrze w zawiasach ułożyć, bo tam potrafi blokować, te zawiasy są dość dziwne więc trzeba tam pogmerać i wskoczy
Witam sorki ze tak długo ale dopiero dziś mogłem wejsć na neta. I mam dalej problem , dziś grzebałem przy tej kanapie i niewiem czy to tak ma być czy nie czyli: Wydarłem siedzisko te małe boczki i tam na tych jakby zawiasach (prowadnica) od oparcia ma byc taki biały plastki po jednej i po drugiej stronie i nie dochodzi mi to do samego końca zostaje jakies 10mm jak to mam dociagnac do samego dołu???
Natomiast te guziki do wciskania zeby oparcie sie połorzylo działa moim zdaniam ok i niewiem co mam dalej z tym zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum