Wysłany: Sob Lis 20, 2010 19:40 Re: [R600 SDi 99'] Czy to tak ma być?
kruszan napisał/a:
... mocno spękany przy łączeniu z silnikiem... ?
A nie z obudowa filtra powietrza?...
Jesli tak, to prawdopodobnie gdzies za lampami powinienies miec plastikowy lapacz powietrza.
Jesli rura jest popekana powinno sie ja wymienic.
[ Dodano: Sob Lis 20, 2010 19:40 ]
he, he - za dlugo pisalam
Ja w swoim roverku niczego takiego nie mam . U mnie ciągnie powietrze bezpośrednio z dziury w obudowie. Czy wy w swoich Sdi-kach macie też takie węże i łapacz powietrza?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 149 Skąd: Lipno
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 08:01
Witam
Ja w swojej HA 2.0 TDI też nie mam czegoś takiego. Mam bezpośrednio wyjście z obudowy filtra powietrza tak jak pisze Karolkos. Trzeba coś z tym zrobic?[/b]
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 15:11
W r600 SDi nie było łapacza czy jakiegokolwiek uchwytu na rurę wlotu powietrza, jej koniec umieszczony był swobodnie w okolicach lewego reflektora. zatem wszystko masz tak jak z fabryki. Jeśli ma owa rura ubytki, to można ją wymienić.
W r600 SDi nie było łapacza czy jakiegokolwiek uchwytu na rurę wlotu powietrza, jej koniec umieszczony był swobodnie w okolicach lewego reflektora. zatem wszystko masz tak jak z fabryki. Jeśli ma owa rura ubytki, to można ją wymienić.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 16:42
kruszan napisał/a:
czyli wszystko gra
Wszystko gra. Nie jest to może zbyt estetyczne rozwiązanie i nie mogę doszukać się powodów dlaczego taki sposób dolotu powietrza zastosowano, w każdym razie jest to fabryczna robota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum