witam!
od dawna zakochany jestem w r 75 i od 8 lat chciałem mieć takie autko ale zawsze wygrywał rozsądek nie wiem czy to dobre słowo na tym forum w tym temacie
teraz nadarzyła sie okazja i mogę kupić sobie roverka pytanie czy akurat tego warto
napisze ze juz widzialem to autko i ogladalem i mam duzo ale ,ale chcialbym poznac wasze zdanie bo wy z waszym doswiadczeniem widzicie wiecej na foto niz ja w realu
pozdrawiam i bede wdzieczny za szybka odpowiedz
(nowy-tu- fan roverka i oby staly bywalec i przyszly czlonek klubu)
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 21:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 22:21
batix, popraw link do strony i wrzuć screen ogłoszenia.
Co do auta.
Trochę golas. Bardzo golas. Klimatyzacja manualna, brak choćby tempomatu i trakcji, brak komputera pokładowego.
Poproś o lepsze zdjęcia, w tym wnętrza, ale nie wiem czy warto.
szukam od 4 miechow i to co jest na rynku wola o pomste do nieba i naprawde nie chce zarzucac tego forum setkami (przesadzilem) linkow do aut ,ale kilkanascie:) co najmniej widzialem niektore nawet z tv i cale szczescie bo antena blache trzymala:)
i kupa z calego tego bajzlu dalem to co znalazlem najlepszego
moze wy macie cos lub mozecie polecic cos extra:)
a moze lepiej dac sobie spokuj albo dalej szukac -latami
+ za przebieg, jeżeli prawdziwy.. Nie, nie było listewek chromowanych w MG ZT prawdopodobnie od Rovera ktoś włożył po co? Opcja golas.. Pewnie elektryków z tyłu też nie ma. Cena zachęcająca jeżeli chodzi o MG ZT z takim przebiegiem.
lelek11, Nie sądzę, ponieważ do wymiany by było, przedni zderzak tylni zderzak, tylna klapa bagażnika, uszczelki wokół okien wszystkich w R75 są chromowane, alufelgi, całe wnętrze, siedzenia kokpit, boczki w drzwiach, nie warto robić coś takiego, nie opłaca się, za same te wszystkie części razem z malowaniem elementów i zakładaniem myślę, że spokojnie 13000 zł trzeba dać.
"szukam od 4 miechow i to co jest na rynku wola o pomste do nieba i naprawde nie chce zarzucac tego forum setkami (przesadzilem) linkow do aut ,ale kilkanascie:) co najmniej widzialem niektore nawet z tv i cale szczescie bo antena blache trzymala:)
i kupa z calego tego bajzlu dalem to co znalazlem najlepszego
moze wy macie cos lub mozecie polecic cos extra:)
a moze lepiej dac sobie spokuj albo dalej szukac -latami "
O ile pamiętam fotografie były wykonywane ok.14.00 pewnie chłopcy wracali zespołowo z pracy,sześciu chyba ich nie było,za to zmęczone bardzo zawieszenie przy koreańskiej limuzynie.
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
Ja tez szukałem autka w ciemnej karoserii z jasna skórą,ale gdy zobaczyłem tego doszedłem do wniosku,że prawdziwe jest powiedzenie o tym,że "tylko krowa nie zmienia poglądów" i stał się moją własnością.
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum