Witam mam problem mianowicie tego typu iz {rover 200 1.4}
pala mi sie cały czas swiatla od biegu wstecznego wraz z postojuwkami i mijania...na biegu jałowym.
gdy natomiast wyciągne bezpiecznik "R.H.SIDE/TAIL LAMP" to nie mam prawych postojuwek a swiatła wsteczne pala sie oby dwa ale tylko po wrzuceniu biegu wstecznego.
jesli ktos mial taki przypadek to bede wdzieczny za pomoc.
jezeli chodzi o wiazke tylnej klapy to juz to przerabiałem i tam jest wszystko ok.
jezeli chodzi o czyjnik biegu wstecznego to jutro go obejze.a czy jest mozliwe ze ten czujnik mogł zawiesci????? czy cos w tym rodzaju??
To jest Giełda a NIE Porady ;p Przenoszę :[ Paul
Ostatnio zmieniony przez Paul Czw Paź 07, 2010 11:01, w całości zmieniany 6 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 11:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 13:13
Na początek polecam korzystanie z udogodnień jakie daje nasze forum - dokładnie możliwość sprawdzania pisowni
Co zaś tyczy się problemu - jeśli światła cofania zapalają się po włączeniu biegu wstecznego to czujnik jest sprawny i nie ma potrzeby go kontrolować. Radziłbym skupić się na sprawdzeniu połączeń i stanu styków przy samych lampach z tyłu. Pod warunkiem, że rzeczywiście wiązka w tylnej klapie jest w 100% sprawna.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a jest taka mozliwosc ze na plytce z bezpiecznikami moglo sie cos tam przepalic i powodowac tz. zwarcie?
wiecie moze jak ją wymontowac?
to tylko takie moje sugestie.
a moze mi ktos napisac ile wchodzi plyn chlodniczego na caly obieg chlodnicy i silnika. bo zaczyna sie juz zima i pasowalo by zmienic na cos lepszego zeby sie ustrzec przed nie potrzebnymi kosztami
a moze mi ktos napisac ile wchodzi plyn chlodniczego na caly obieg chlodnicy i silnika. bo zaczyna sie juz zima i pasowalo by zmienic na cos lepszego zeby sie ustrzec przed nie potrzebnymi kosztami
a w jaki sposob naplepiej spuscic caly plyn z ukladu??
a pozniej ..jak dobrze odpowietrzyc czyon sam sie odpowietrzy..mam roverka z Lpg sekwencja..wiec moze to troche inaczej wyglada?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum