witam!!!
Czy seryjne światła w r200 są regulowane manualnie, jeśli mają też regulację elektryczną??? Szukałem w szukajce, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Większość twierdziła że tak, ale znalazłem też odpowiedzi, że albo są regulowane elektrycznie, albo ręcznie za pomocą jakiegoś "białego bolca".
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesli juz o tym mowa... Gdzie w kabinie owinna być regulacja świateł? Albo jeszcze jeje nie odnalazłem (włąsciciel "r" od 4 dni) albo jej po prostu nie ma. Rover 220sdi 1997r
Gdy siedzisz na miejscu kierowcy i masz przed sobą kierownicę (no tak, jak można usiąść na miejscu kierowcy nie mając przed sobą kierownicy...) to po lewej stronie masz kratkę wentylacyjną.
Poniżej są 2 czy 3 zaślepki na jakieś tam urządzonka i tam jest regulacja wysokości świateł (zdarza się tam także regulacja elektrycznych lusterek).
Przełącznik to taka jak by wajcha która porusza się w górę i w duł o bodajże 3 stopnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum