Powoli rozwiązuję problemy które napotkałem po kupnie samochodu. Problem z głośną pracą silnika odszedł w zapomnienie, dalej pozostała sprawa temperatury mimo wymiany termostatu i czujnika temperatury.
Ale nie będę się rozwodził nad tym co było, a raczej na temat tego co by było pomocne.
Poszukuję na terenie Śląska stacji diagnostycznej z możliwością podłączenia do komputera i pełnej diagnostyki dla modelu Rover 416Si 1998r.
Poszukiwałem tutaj tematu dzięki, któremu można by było jakoś to zrobić ale nie doszukałem się. Był jeden temat który opisywał wystukiwanie odpowiedniej sekwencji swietlnej przy pomocy diody Check Engine która oznaczała kody błędu (ale niestety w moim samochodziku jej nie ma) i nie wiem co dalej.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 19:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum