witam...chcialbym kupic roverka i znalazlem jednego ale nie wiem czy cena tego modelu nie jest za niska i czy to nie "fake"
ocencie go i mi pomozcie zebym moze nie jechal na marne...choc daleko i tak nie mam
oto link do ogloszenia
http://moto.allegro.pl/mg...1267008021.html
czekam na jakies odpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 12:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 307 Skąd: Grabów nad Prosną
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 13:06
Nie jestem pewien, ale takie fotele, jak ma ten zazwyczaj widuje w MG ZR po lifcie, ale nie w ZSie
Tylna klapa bez znaczka. Nie jestem do końca przekonany czy tak wychodziły z fabryki.
Przód był chyba majstrowany, bo z prawej strony ten zderzak bardziej wisi w dół, niż z lewej. Dostrzec można to po szparach - nie są jednakowe. Do tego lewy przedni błotnik chyba różni się odcieniem
-nie ma lewego halogenu w zderzaku,
-na klapie brak znaczka MG,
-lewe tylne drzwi odstają,
-nie ma climatronica
-przedni zderzak jak Koelga wyżej pisze, wisi,
-1.8 motor
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 15 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 307 Skąd: Grabów nad Prosną
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 15:26
Co do przyciemnianych szyb - przednia szyba samochodu musi przepuszczać co najmniej 75 proc. światła, boczne przednie mogą mieć trochę mniej, bo 70 proc.
Jeśli będzie inaczej i w przypadku kontroli drogowej sprawdzą Ci szyby, wyjdzie, że przepuszczalność będzie inna to możesz mieć pozamiatane. Albo Cię pouczą, albo dostaniesz odrazu mandat.
Uwaga! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum