Mam koledzy problem..a mianowicie dzisiaj wstawilem centralny (uniwersalny) zamek do mego roverka 25 2000r, ale mam tez oryginalny immo(ktory zawsze wylaczalem kluczykiem otwierajac drzwi bo pilot nie dziala), problem jest taki ze zamknalem auto pilotem od centralnego zamka, po kilku godzinach wsiadajach otowrzylem tez pilotem(od nowego centrala) a nie kluczykiem jak zwykle i immo nie pozwala mi odpalic:( jak moge go zresetowac dezaktywowac i jak wiecie jak mozna centralny zamek polaczyc czy zsynchronizowac z immo?? Prosba o pomoc. Dzieki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 00:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam pilot ale nie uzywalem go wczesniej, dezaktywowalem immo kluczykiem zawsze bo kluczykiem otwieralem. migal mi 3 razy swiatlami i immo bylo wylaczone tylko teraz chyba zwariowal jak zamknalem i otworzylem go pilotem od centralnego zamka a nie jak zawsze kluczykiem i zeswirowal. dzieki za link troche mi naswietlil sytuacje ten artykul o immo. pozdrawiam i dam znac czy cos podzialalo.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 10:22
Jeśli zawsze otwierałeś auto kluczykiem i odpalał, to zapewne immo było zdezaktywowane kodem. Ta dezaktywacja wyłącza się z chwilą użycia oryginalnego pilota. Spróbuj otworzyć auto oryginalnym pilotem, albo wprowadź kod immo.
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Znalazlem w papierach kod awaryjny i odblokowalem immo na szczescie takze juz wszystko gra i postanowilem ze bede otwieral centralny kluczykiem tylko bo tylko wtedy immo sie wlacza i wylacza przy odkluczaniu. dzieki za porady pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum