Wysłany: Pią Paź 22, 2010 18:42 [R 416 si ]Dziwna Usterka Ogrzewanie :( pomocy
Witam mam mega problem i nie wiem jak go rozwiązać a jak pojade do mechanika znowu z 500zł wybole , mianowicie mam problem z ogrzewaniem samochodu , ogólnie ogrzewanie działa ale tylko jak jade jak stane w miejscu wiatraki wdmuchują powietrze ale zimne a mam ustawione na ciepło , poprostu na postoju nie ogrzewa mi czemu tak jest (dodam że silnik jest rozgrzany) poprostu kiedyś grzało mi i na postoju i w ciągu jazdy teraz tylko w ciągu jazdy a na psotoju ciepła nie ma czemu??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez seba323 Sob Paź 23, 2010 14:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 18:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Stan płynu chłdzącego masz OK, zakładam. A układ masz odpowietrzony W innym aucie tak miałe, że jak był zapowietrzony, to zachowywał się dokładnie jak u Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum