mam taki problem z świecami po włonczeniu zaplonu świeca grzeje się 5s po czym kontrolka gaśnie po przekręceniu kluczyka silnik kręci po czym odpala dopiero po chwili tak jak by świeca wogule się nie zagrzała. jak sprawdzić i co sprawdzić co może być nie tak
Ostatnio zmieniony przez manio240v Sob Paź 23, 2010 20:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mozna wykrecic i podlaczyc pod akumulator bez posrednio i widac czy sie nagrzewa
lub sprawdzic amperomierzem
jeszcze co mozesz zobaczyc to jak rano bedziesz odpalal to wylacz radio i wentylator
i jak zgasnie kontrolka grzania swiec to poczekaj do takiego pstrukniecia jesli jest cicho to jest dosc slyszalne i wtedy odpalasz jesli bedzie lepiej odpalal to znaczy ze swiece na wykonczeniu jesli bez zmian to swiece spalone calkowicie lub gdzie indziej jest przyczyna zlego odpalania
mam taki problem z świecami po włonczeniu zaplonu świeca grzeje się 5s po czym kontrolka gaśnie po przekręceniu kluczyka silnik kręci po czym odpala dopiero po chwili tak jak by świeca wogule się nie zagrzała. jak sprawdzić i co sprawdzić co może być nie tak
Witam
Ja w swoim autku miałem taki problem, który polegał na uszkodzonym przekaźniku od świec żarowych. Wymieniłem świece a tu okazało się po próbie "na krótko", że są ok. Może u ciebie jest podobnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum