no ja też nie... ale w katalogu nie ma nic takiego jak pompa paliwa.. jest pompa wody. pompa oleju.. ale pompy paliwa nie ma... więc myślałem ze się jakoś inaczej nazywa
Inter cars- pierwszy z brzega. Pompa paliwa nr MD 76196 Firma Meat &Doria ,w pudelku bedzie Walbro, czyli orginal.
[ Dodano: Pią Paź 22, 2010 19:42 ]
chomik1948 napisał/a:
nie nie... całą pompe....
Po co cala pompe z potecjometrem do wskaznika? Takie zeczy to faktycznie ciezko. Ja kupowalem w IRL to wklad 80€ i byla dostepna cala "pompa" za 500€ i w katalogach to sie nie nazywa pompa paliwa (nie wiem jak po polsku) jakos zespol wskaznika paliwa czy jakos tak.
chomik1948, Moge wiedziec po co chcesz kupic caly nowy zespol pompy . Bo chyba nie wiesz ile to moze kosztowac . W UK takie cos na stronie Rimmer Bros kosztuje ponad 250£, i jest tam mala niejasnosc. Do kabrio i coupe jest ,a do zwyklego 200 brakuje strony w katalogu. Mysle ze sa takie same, ale napewno mozna na telefon zalatwic (moge zadzwonic) .Nie znajdziesz tego nigdzie indziej, chyba ze jest takie same jak w R25 itp.to moze. Ale jeszcze raz cena . Lepiej poszukac uzywanej. Jesli masz problem typu ,auto nie zapala czy podobny to wymien wklad. I nie bedzie to zaden chlam ta z IC bo firma
keczu napisał/a:
Firma Meat &Doria
to tylko pakowacz czesci, w srodku bedzie org. Walbro. Sprawdz przed kupnem. Pozdr.
kurcze z kompletna pompą są problemy. Kiedys widziałem nówki cos z akoło 400-500zł w jakimś sklepie internetowym, ale teraz nie mogę znaleźć. Jeśli moge zapytać dlaczego nie kupisz samej pompy/wkładu?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
patrzyłem ... tez sadze ze to najlepszy sklep ale nie ma... zresztą sam sprawdź
To, że nie ma czegoś na stronie tomateam.pl to wcale nie znaczy, że nie ma w ofercie. Tomi w zasadzie sprowadza wszystko, więc najlepiej się dowiedzieć telefonicznie.
_________________ Rover 420 Si Lux '96 bez gaziuuu
wcześniej PoldoRover 1.4 MPi "Adrenaline" 105,5 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum