Wysłany: Pon Paź 25, 2010 21:48 Warszawa-propozycja na nadchodzaca zime
Podczas wczorajszego spota rozmawialem z kris-toferem i doszlismy do wniosku, ze jak bedzie bardzo zimno podczas nadchodzacej zimy to mozna zorganizowac spotkanko w jakims pubie badz cos w podobnym stylu.Niewykluczony alkohol.Co sadzicie o tym pomysle ?
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 21:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedyś spotykaliśmy się w pubach w CH Bemowo - w tej części za DaGrasso (Boston, knajpka bałkańska Balkan Grill lub jeszcze jeden mały pubik), mi się podobało, bo nie było zimno, ale kilku osobom przeszkadzał stopień zadymienia.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie no spoko
Przecież nikt nie broni się spotykać gdzie chcecie
Ja odpowiedziałem tylko na propozycję.
Oj... wrażliwi jesteście.
Dobra już nic nie piszę, bo się zaraz poobrażacie, wypiszecie z klubu, usuniecie się z forum, rovery sprzedacie... stan przygnębienia generalnie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dokładnie MaReK, ma rację, też wypowiedziałem swoje zdanie, jeśli komuś nie pasuje to przymulamy dalej na parkingu ja nie rządzę grupą i nie chcę, poza tym daleko mi do tego. A i przed spotem można się też nieźle zabawić
MaReK, jeśli pijesz do mnie to pisz na PW co Ci leży na sercu z tym wypisywaniem się z klubu... Nie byłem w klubie - źle, zapisz się itp. Jestem w klubie - możesz się wypisać, bo nie chcesz przyjeżdżać na zloty ogólnopolskie. Jak tu dogodzić? wszystkim się nie da
Jak to Pawkaz, napisał więcej optymizmu i mniej wiercenia sobie na wzajem dziury w brzuchu.
Piją to majtki w tyłek
Ja nie piję, zwłaszcza kiedy prowadzę
kris-tofer napisał/a:
Jestem w klubie - możesz się wypisać, bo nie chcesz przyjeżdżać na zloty ogólnopolskie.
A kto Ci tak powiedział ?
Ja wcale nie uważam, żeby uczestnictwo w zlotach było wyznacznikiem dla obecności w klubie i wśród klubowiczów.
kris-tofer napisał/a:
MaReK wiecej optymizmu
Jeszcze więcej ?
Chcesz żebym powiedział spadając w otchłań z uśmiechem na ustach mówił sobie "spoko. będzie dobrze. przecież ten lot kiedyś musi się skończyć"
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
pamietam ze chyba ze 2 lata temu przesiadywalismy w jakiejs knajpie i bylo dobrze,bo ciepło:) co do palenia zawsze mozna sie dogadac ze kto chce palic to nie przy stoliku tylko wychodzimy na zewnatrz i tyle-zawsze jest jakis kompromis
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum